• Over mij

    Als 6-jarig meisje droomde ik ervan om te kunnen dansen zoals Billy Elliot. Na jaren dansen en dromen, voelde ik dat mijn lichaam iets anders nodig had. Ik proefde van diverse sporten. Op mijn 18e startte ik met Iyengar yoga. Een yoga die gedisciplineerd is, maar ook herstellend kan werken. Ik leerde mijn lichaam kennen en voelde eindelijk wat mijn lichaam nodig had. Bovenal was het de ideale ontspanning tijdens mijn studies bio-ingenieur. Ik volgde les bij verschillende Iyengar yoga leraren, ontdekte het volledige yoga-aanbod en ging op yoga retraite in Portugal en Thailand.

    Yoga is voor mij een echte openbaring. Ik had het graag met mijn 6-jarige zelf gedeeld. In een wereld vol prikkels is yoga het ideale medium om te onthaasten. Waarom dan al niet van jongs af aan deze kans aanbieden?

    Naast een doctoraat over waterzuivering, verdiep ik me verder in kinderyoga en behaalde het certificaat als kinderyoga docent bij Yogacentrum Tilburg. Mijn ervaring, als animator in het jeugdwerk, leerde me dat hoe jonger je een kind iets aanleert, hoe meer mogelijkheden een kind kan ontwikkelen. Een brede basis maakt een kind sterk in het leven. Ik wil hen graag de kans aanbieden om door yoga deze basis te versterken.

    Dit bracht me bij een droom die werkelijkheid wordt: lalune yoga. Met lalune yoga wil ik kinderen een balans laten vinden tussen hun lichaam, hoofd en hart.
    Want een lichaam in balans maakt vele dromen waar.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe lesreeksen, workshops, ...
Schrijf je in op de nieuwsbrief.